Привіт, хто знає, які зараз працюють магазини з технікою? Хочу просто купити новий ноутбук для роботи, з телефону це не зручно робити. Сподіваюся на ваші адекватні поради.
Купити ноутбук
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22022-12-25 00:10:44
Вам обов'язково потрібен новий ноутбук? Просто як варіант можете купити підтриманий, він буде коштувати в рази дешевше, і для роботи думаю цілком зійде. Думайте і вирішуйте самі.
Поделиться32022-12-25 00:10:58
Для роботи можна взяти найпростіший ноутбук, максимум до 10 тисяч, хоча ще все залежить від того, що ви зібралися на ньому робити. Я наприклад працюю тільки з документами, то мені і простого вистачає.
Поделиться42022-12-25 00:11:42
Вас цікавить ноутбук від якогось певного виробника? Або немає різниці ? На сьогоднішній день широкий вибір ноутбуків https://zhuk.ua/noutbuky/ є в інтернет магазині Жук.
Тут ви можете подивитися як актуальні ціни на ноутбуки, так і характеристики тих моделей, які вам сподобаються.Я сам недавно у них замовляв ноутбук Acer Extensa EX215-52 з діагоналлю екрана 15,6 дюймів. До речі зараз на багато моделей ноутбуків дію акції, можна взяти трохи дешевше.